Menu
NL
040 246 02 20 Contact

Informatiemanagement opleidingen

Actueel aanbod Informatiemanagement opleidingen

Onderstaand en in het linkermenu treft u meer informatie aan over onze opleidingen op het gebied van Informatiemanagement:

Waar van belang sluiten bovengenoemde opleidingen aan bij officiële certificeringen.

Informatiemanagement opleidingen in-company en op maat

Al vanaf doorgaans 5 á 6 deelnemers kunnen wij elke gewenste opleiding in-house bij u organiseren.

Meer informatie over een specifieke Informatiemanagement opleiding?

Klik in het linkermenu op de opleiding van uw keuze voor meer informatie of het aanvragen van een brochure. Een brochure kunt u tevens aanvragen via 040 - 246 02 20 of info@imf-online.com.

Liever direct inschrijven voor een van onze opleidingen?

Om u voor een van onze Informatiemanagement opleidingen in te schrijven kiest u in het linkermenu de opleiding van uw keuze en klikt u - direct onder de titel van de betreffende opleiding - op de knop "Direct inschrijven" voor het online inschrijfformulier. Als alternatief kunt u ook een pdf-inschrijfformulier aanvragen via 040 - 246 02 20 of info@imf-online.com.

In-company opleidingen over Informatiemanagement

Onze Informatiemanagement opleidingen kunnen wij vanaf 5 á 6 deelnemers bij u in-company organiseren. Een in-company opleiding biedt diverse voordelen. Deze:

  • kan volledig op úw organisatie en branche worden toegespitst zodat de inhoud van de opleiding direct toepasbaar is in uw eigen werksituatie;
  • wordt op de rol, de achtergrond en het (kennis- en opleidings)niveau van de deelnemers afgestemd;
  • draagt bij aan teambuilding en eenzelfde kennisniveau wat draagvlak en motivatie creëert;
  • wordt in uw eigen werkomgeving verzorgd wat tijd en kosten bespaart; en
  • geeft u de ruimte om openlijk discussies te voeren en eigen praktijkcases in te brengen omdat er geen buitenstaanders aanwezig zijn.

Informatiemanagement – praktijkgerichte coaching op maat

Indien u een in-company oplossing wenst voor slechts 1 á 2 deelnemers, kunnen wij een praktijkgericht coachingstraject op maat voor u samenstellen. Wij hebben diverse, zeer ervaren coaches beschikbaar met een ruime, gedegen kennis van elk gewenst onderwerp op het gebied van Informatiemanagement. Wij stellen graag samen met u vast welke doelstellingen u wilt behalen en op welke termijn.

Voor een offerte op maat, toegespitst op úw wensen en organisatie, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 040 - 246 02 20. Wij staan u graag te woord!

Certificerende instanties

         AIIM ECMm logo       

 


Partners

  

Find a job in the Netherlands with Jobsora

Interesse in een opleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons Mail ons